Blog

Szuper Szezon a Packeta-val

2024. 09. 03. 13:28

Az ősszel együtt a megnövekedett számú rendelések időszaka is beköszöntött. A Szuper Szezonban egy különleges ajánlattal kedveskedünk Önnek, hiszen kedvezményesen, akár 640 Ft-ért adhatja fel csomagjait a Packeta segítségével! 

A Packeta egy egyszerű, gyors és megbízható csomagküldési szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére a Packeta átvevőhelyek és Z-BOX csomagautomaták segítségével – ráadásul mindezt belföldön és külföldön egyaránt. 

A csomagok átvételének egyszerű kezelésére hoztuk létre a Packeta applikációt az ügyfelek számára, melyet már több, mint 10 millió felhasználó töltött le. Célunk a teljes körű kiszolgálás, ennek érdekében háromféle kézbesítési lehetőség közül választhat: házhozszállítás, átvevőhelyre vagy 0-24 elérhető Z-BOX csomagautomatába történő szállítás közül.

Az ősszel együtt érkező rendelésszám-növekedés egy megbízható és gyors logisztikai szolgáltatást kíván maga után – ezt biztosítja Ön és cége számára a Packeta!

Jelenleg 33 országba vállaljuk a csomagok szállítását, melyet a több, mint 16.000 saját, valamint több, mint 146.000 partner-átvevőhellyel és több, mint 70 szállító partnerrel tudunk biztosítani. 

Az előrelépés azonban folyamatos – mindig dolgozunk a folyamatok gördülékeny biztosításán és a fejlődésen.

Legyen Ön is részese a sikertörténetnek és emelje üzletét egy új szintre a Packeta segítségével!

Most pedig egy különleges kedvezménnyel készültünk Önnek a Szuper Szezonban! 

Az ősz beköszöntével a nagyobb rendelésszám is eljött. Éppen ezért támogatjuk Önt és cégét egy egyedülálló ajánlattal, mellyel kedvezményesen küldheti el megrendeléseit Magyarországon belül bármilyen Packeta átvevőhelyre vagy Z-BOX csomagautomatába:

Csomagszállítás már 640 Ft-tól 2024. szeptember 03-tól 2025. január 15-ig!

Packeta Z-BOX és Z-Pont

Díjak

Utánvét díj

Kártyás utánvét

Útdíj

Üzemanyag felár

0-5 kg között

640

200

0,9%

700 Ft-ig ingyenes

5-10 kg között

780

200

0,9%

700 Ft-ig ingyenes

Az ár tartalmazza 

  • az sms és egyéb értesítési díjakat
  • útdíjat, illetve az 
  • üzemanyag felárat, amennyiben a NAV által közölt havi gázolaj átlagára nem haladja meg a 700 Ft-ot.

A Z-ponton történő feladás díja +120 Ft. A díjak nettó díjak, a 27%-os ÁFA összegét nem tartalmazzák.

Regisztráljon Ön is partnereink közé, éljen ezzel a különleges ajánlattal és élvezze a gyors, megbízható és kedvezményes csomagküldést a Packeta-val!


Megosztás:

Szekció